Mijn Vertellis Chapters Zelfreflectie journal! ✨

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 17:46

Zelfontwikkeling, je bent er misschien niet elke dag mee bezig, maar het is super belangrijk om te doen! Deze zelfontwikkelingsjournal van Vertellis kan je daarbij helpen! Benieuwd hoe? Lees vooral verder!

Chapters: Zelfreflectie journal

Beschouw ‘Chapters’ als een soort personal coach in de vorm van een boek. Het doel hiervan is om je positiever en bewuster in het leven te laten staan. Dit wordt onder andere gedaan door middel van de krachtige vragen die aan je worden gesteld, waarbij je je moet focussen op dingen die er werkelijk tot doen.

Met ‘Chapters’ kun je een waardevol offline zelfreflectie moment creëren, om meer uit je dagen te halen, stress te verminderen en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Volgens Vertellis creëer je zo jouw moment van rust in alle ‘drukte’, voel je je dankbaar én word je een betere versie van jezelf!

Verpakking Vertellis Chapters dagboek - Foto: Indra's Blog

Verpakking Vertellis Chapters dagboek - Foto: Indra's Blog

Meer over Chapters!

Chapters bestaat uit 13 hoofdstukken

Je kan chapters ook zien als een soort cursus. Door de 13 hoofdstukken die dit dagboek heeft, kan je als het ware 13 weken een reis maken door het boek. Elk hoofdstuk heeft zijn eigen thema, voorbeelden hiervan zijn: Beïnvloeden van de toekomst, beslissen en energie & overtuigingen en zelfbeeld. Elk hoofdstuk heeft als doel om je positiever, zelfverzekerder en doelgerichter te maken.

Feitjes

  • Het design is zwart-wit met een zwarte vegan leren kaft!
  • Het dagboek heeft bijna een A5 formaat, hij is net iets smaller en heeft een goudkleurig leeslint.
  • Het boek bevat 192 pagina’s, 13 hoofdstukken, met 7 dagen per hoofdstuk. Dat betekent dat je ongeveer 3 maanden bezig bent met je ‘reis’. Dit geldt wanneer je het dagboek dagelijks gebruikt.
  • Er is geen dag aanduiding beschikbaar, je kan dus zelf beslissen wanneer je welke ‘dag’ wilt maken/invullen.

Wat extra leuk is, is dat er in een geheimvakje 2 speciaal ontworpen kaarten in het boek zitten gestopt! (Word er meteen helemaal enthousiast van 😊

Vertellis Chapters dagboek - Foto: Indra's Blog

Waarom kiezen voor Chapters?

Het boek staat voor een krachtige zelfreflectie. Door elke dag specifieke vragen zoals ‘Wat ging er vandaag goed?’ of ‘Wat drijft en motiveert je op het moment’ te beantwoorden, helpt Chapters om meer uit je dagen en weken te halen.

Dagelijks komt de vraag ‘Waar ben je dankbaar voor?’ terug. Het is belangrijk om je dankbaarheid te uiten, het vergroot het gevoel van geluk en tevredenheid!

Daarnaast bevat het ook opdrachten, inspirerende quotes en verhalen die je helpen nadenken over het leven. Hierdoor kan je je mindset verbeteren en aan te pakken.

Ten slot is Chapters motiverend, verminderd het angst, is hij gemakkelijk mee te nemen en geeft het je inzicht in je eigen vooroordelen en je manier van denken.

Inkijkje Vertellis Chapters Zelfreflectie journal - Foto: Indra's Blog

Inkijkje Vertellis Chapters Zelfreflectie journal - Foto: Indra's Blog

Inkijkje Vertellis Chapters Zelfreflectie journal - Foto: Indra's Blog

Mijn mening

Toen ik het boek binnenkreeg werd ik al helemaal excited. Het is zoo mooi en luxe verpakt! Het is echt een feestje om hem uit te pakken. De kwaliteit is zoo mooi en puur, het materiaal voelt super luxe en goed aan en het oogt erg chique!

Wanneer je het boek openmaakt wordt het meteen duidelijk hoe het boek in elkaar zit. De verschillende hoofdstukken laten je elke keer nét een ander stukje van jezelf zien en ontdekken/ontwikkelen! Ik vond het ook superleuk (en ook wel een beetje bijzonder) om de eerst bladzijde te schrijven. Het is echt een opluchting en je kan er écht je ‘ei in kwijt’. Het schrijft zo gemakkelijk en het laat je jezelf echt beter leren kennen. Het is supermooi om je op deze manier verder (persoonlijk) te ontwikkelen. Ik ben echt een fan!

Het is een super persoonlijk item, als je deze voor jezelf aanschaft. Je kan het gebruiken om je gedachtes even los te laten van de realiteit maar ook om echt je ‘ei in kwijt te kunnen’. Het is een mooie manier om jezelf zo verder te ontwikkelen. Ook is het een super cadeau om iemand te geven! Heb jij al ervaring met deze Zelfontwikkelings Journal? Laat het mij dan vooral weten, ik ben super benieuwd hoe jij het hebt ervaren!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product mogen ontvangen van Vertellis

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.