Goodiebox - The 'Non-Apology' box! 💜

Gepubliceerd op 24 september 2021 om 18:23

Yeas! De volgende Goodiebox is weer binnen, wat is deze maand snel gegaan! Zullen we hem samen gaan unboxen? Lees dan vooral verder! 

Over de 'Non-Apology' box!

Dit is de Goodiebox van de maand september alweer! Wat vliegt de tijd zeg!

Deze box gaat over je snel schuldig voelen, terwijl dat helemaal niet nodig is! 83% van de vrouwen voelen zich zo nu en dan schuldig. Met deze box wilt Goodiebox laten weten dat iedereen geweldig is zoals hij/zij is en nergens sorry voor hoeft te zeggen. Kortom: ‘Neem afscheid van de eeuwige pleaser’!

Starskin Vip 7 Second Luxury All day mask

Starskin VIP – 1 stuk - €2,25 – 18 stuks voor €32,50

Starskin VIP 7 second mask - Foto: Indra's Blog

Starskin VIP 7 second mask - Foto: Indra's Blog

Dit masker is eigenlijk een 7 in 1 product. Het combineert een routine van 7 stappen in 1 masker! Hij verfrist, hydrateert & ziet er flawless uit!

Dit masker bevat de volgende stappen in één: massage, exfoliator, toner, serum, moisturizer, makeup primer en masker!

Je kunt dit masker ideaal gebruiken als oppepper, net voor het aanbrengen van je make-up of als overnight masker!

Starskin VIP 7 second mask detail - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je dit masker?

Reinig of was je gezicht en zorg daarna dat je huid goed droog is. Breng daarna het masker aan met de ‘bobbelige’ kant en masseer deze 7 seconden in op je huid. Draai vervolgens het masker om en dep hiermee het serum in je huid.

Mijn mening!

Ik ben wel heel benieuwd geworden naar dit ‘wonder’ masker! Ik vind het vooral interessant dat je eigenlijk maar 7 seconden nodig hebt! Ik ga hem binnenkort zeker testen!

Niré Beauty 135 Face and body Kabuki brush

Niré Beauty – 1 stuk - €14,50 – Full size

Niré 135 Face and body kabuki brush - Foto: Indra's Blog

Niré 135 Face and body kabuki brush - Foto: Indra's Blog

Deze kwast is van het merk: Niré Beauty. Dit merk ben je al een aantal keer tegen gekomen in mijn Goodiebox unboxings, en ik ben een fan! Vooral hun pincet vind ik echt een top product!

Ik vond het dus ook superleuk om weer een product van hun tegen te komen bij het openmaken van deze box! Deze kwast is volgens Niré een alleskunner! Je kan hem gebruiken bij het aanbrengen van foundation, highlighter, bronzer en ga zo maar door (eigenlijk voor alles)! Door de ronde vorm en de grote hoeveelheid haren, glijdt hij gemakkelijk over je huid en kun je de producten mooi aanbrengen. Wanneer je hem wilt gebruiken met vloeibare producten, is het het beste om het product met ronddraaiende bewegingen aan te brengen voor het mooiste resultaat!

Mijn mening!

Deze kwast is echt zooo zacht! Hij bevat (inderdaad) ook erg veel haartjes en dat is echt top! Hij glijdt echt zo over je gezicht en is ook heerlijk om zonder product te gebruiken 🤪

Corps Volatiles Encapsulated Sun

Corps Volatiles – 10 ml - €25 – 30 ml voor €70

Corps Volatiles Encapsulated sun - Foto: Indra's Blog

Corps Volatiles Encapsulated sun - Foto: Indra's Blog

Volgens Goodiebox is dit een heerlijke zomerse geur. De geur heeft tonen van kokos, vanille, vijg, amandel, witte bloemen bloesem en een vleugje amber. Deze parfum bevat wel alcohol!

Waar kan je dit parfum het beste aanbrengen?

Wanneer je het parfum aanbrengt op je polsen, decolleté en achter je oren krijg je een boost van de geur. Dit zijn namelijk warme plekken van je lichaam en die warmte geeft de geur nog een éxtra boost!

Mijn mening!

Het is niet mijn geur parfum. Het doet me erg denken aan een combinatie van vanille en kokos, maar dan niet op de tropische manier (als je begrijpt wat ik bedoel)🤪 het ruikt heel erg warm en is ook vol/rijk van geur. Ik vind hem persoonlijk iets te zwaar. Ik ben zelf meer van de bloemige en luchtige gebeuren, en dat is deze absoluut niet🙈

Emité Cosmetics Diamond Heart Base Primer

Emité Cosmetics - €40 – Full size

Emité Diamond heart base primer - Foto: Indra's Blog

Emité Diamond heart base primer detail - Foto: Indra's Blog

Een primer, je kent het vast wel! En als je al langer mijn blogposts leest (dankjewel daarvoor!) weet je misschien ook wel dat ik geen primer gebruik… Er zit (helaas) wel vaker een primer in de Goodiebox, maar dat mag de pret niet drukken!

Deze primer is van het merk Emité Cosmetics. Naast een ‘normale primer zijn’, corrigeert deze primer ook je pigment, om een effen effect te creëren. Het zorgt voor een gezonde glow en maakt je huid smoothhh! Hij is dus corrigerend, verhelderend én is 100% vegan!

Emité Diamond heart base primer swatch - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je deze primer?

Je hebt maar 5 druppels nodig van deze primer: 1 op je voorhoofd, neus, kin en een op je wangen. Verdeel de primer vervolgens met je handen of een kwast (kan allebei!). Je kan deze primer ook door je favoriete foundation mengen, voor een extra verhelderend effect!

Mijn mening!

Zoals ik hier boven al zei (en je misschien al wel weet) gebruik ik zelf geen primers. Daarom kan ik ook niet echt een 100% eerlijk oordeel geven vind ik. Tijdens het swatchen trok hij wel echt supersnel in en voelde de huid echt heel erg zacht aan. Hij heeft een lichte cosmetische geur en is lichtroze. Heeft een van jullie ervaringen met deze primer? Laat het vooral weten in de reacties, en wie weet kan jij iemand anders helpen met het maken van de juiste keuze!

Lavish Care Banana Shower Gel

Lavish Care – 300ml - €3 – Full size

Lavish care Banana showergel - Foto: Indra's Blog

Lavish care Banana showergel detail - Foto: Indra's Blog

Deze douchegel is van Lavish care, wat je ook kan herkennen van eerdere Goodiebox unboxings. Deze douchegel heeft de geur van banaan, wat je meteen doet denken aan een tropische bestemming! Hij bevat 90% natuurlijke ingrediënten en heeft een zijdezachte textuur. De lichte bananengeur zou je de hele dag door moeten blijven ruiken.

De douchegel bevat ook antioxidanten, is vitaminerijk, en bevat heerlijke ingrediënten: aloë vera ‘sap’, panthenol & bananen bloessem extract. Deze ingrediënten zorgen voor een zachte en gehydrateerde huid. Geschikt voor dagelijks gebruik en geschikt voor elk huidtype.

Lavish care Banana showergel swatch - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je deze douchegel?

Je gebruikt deze douche gel ‘gewoon’ zoals een normale douchegel. Breng hem aan op een natte huid (het makkelijkste dus onder de douche) en spoel na het masseren af met lauwwarm water.

Mijn mening!

Je moet wel echt van deze geur houden. Hij is erg ‘bananerig’ en doet me meteen denken aan die bananen snoepjes die je vroeger altijd had. Het doet mij eerder denken aan een chemische bananen geur. Hij is zoet, fruiting en je ruikt direct de bananen geur.

Wel is de douchegel erg zacht en is de structuur erg fijn en zacht! Hij brengt gemakkelijk aan en je huid is na het afspoelen erg zacht en schoon! Ook de geur van bananen blijft een tijdje om je heen hangen, daar moet je wel van houden!

Lottie London AM to PM Retractable Eyeliner

Lottie London – 1,1 gram - €5,95 – Full size

Lottie London Retractable eyeliner - Foto: Indra's Blog

Lottie London Retractable eyeliner detail - Foto: Indra's Blog

Dit is een eyeliner van het merk Lottie London. Een nieuw make-up merk in de Goodiebox! Deze eyeliner heeft een ultra fijn en precies puntje waardoor je heeel precies je eyeliner aan kan brengen. Het is een eyeliner die je kan ‘opdraaien’ maar heeft onderin ook een slijpertje die je kan gebruiken om je puntje scherper te maken! Je kan dus een superstrak lijntje zetten met deze liner. Ook is hij smudge proof!

Ik heb deze eyeliner in de kleur: espresso. Ik ben benieuwd!

Lottie London Retractable eyeliner swatch - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Bij het swatchen was het me meteen al duidelijk: je kan hele smalle, fijne lijntjes zetten! Ook met het verwijderen merk je meteen dat hij smudge proof is, hoe fijn is dat! Ook de kleur is supermooi, een diepe, donkerbruine kleur. Een keer wat anders dan het (standaard) zwarte!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik betaal maandelijks zelf voor de Goodiebox

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.