Review: Kruidvat Lash Define Skinny Mascara ❣️

Gepubliceerd op 17 september 2021 om 19:48

Misschien heb je deze mascara ook al wel voorbij zien komen op social media, het is dé mascara van dit moment! So let's try is out! Is hij echt zo goed als iedereen zegt? 🤔

Deze mascara is uit de collectie van kruidvat haar eigen make-up lijn! Ik zag op social media (en vooral Tiktok) deze mascara voorbij komen. Daar werd aangeraden om hem zelf te proberen omdat hij erg goed zou zijn. Ik ben meteen naar de Kruidvat gegaan en kan niet wachten om deze mascara te proberen! Want is hij wel zo goed als dat mensen zeggen? 🤔

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara

Kruidvat - 4 ml - €3,49

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara - Foto: Indra's Blog

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara - Foto: Indra's Blog

Het ‘meest speciale’ aan deze mascara is dat het borsteltje/applicator erg smal en klein is. Hierdoor jou je zelfs de aller kortste wimperhaartjes van een goed laagje mascara kunnen voorzien. Het borsteltje is extra dun en is hierdoor perfect voor gedefinieerde, volle én verlengde wimpers. De perfecte mascara voor je no-make-up-look, volgens Kruidvat 😉

Het ultradunne borsteltje zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij de wimperaanzet kan komen en zelfs daar alle haartjes mee kan pakken. Door de intens zwarte kleur, ontstaat er een strak, wimper verlengend effect. Ook zorgt het voor een voller ogende wimperlijn.

Voordelen

  • Intens zwarte kleur
  • Ultraprecies aanbrengen
  • 100% vegan
  • Geen klontjes!

Daarnaast is de Kruidvat Lash Define Skinny Mascara verkozen tot Huismerkproduct van het jaar 2021! Dat belooft al helemaal veel goeds! Let try this mascara out!

Applicator Kruidvat Lash Define Skinny mascara - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je deze mascara?

Bij het aanbrengen van de mascara wordt aangeraden om omhoog te kijken, zo kan je de mascara goed aanzetten bij de wimperrand. Door met een zig-zaggende beweging vanaf de wimperaanzet tot ongeveer halverwege de wimpers te gaan, bedek je vanaf de rand al alle wimpers. Trek vervolgens het borsteltje omhoog tot aan de puntjes van de wimpers. En tadaa, je hebt je eerste laag mascara aangebracht! Je kan de intensiteit opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen.

Mijn mening!

Wimpers zonder mascara, wel gekruld - Foto: Indra's Blog

Wimpers met lash define skinny mascara, wel gekruld - Foto: Indra's Blog

Ik moet zeggen, ik moest wel even wennen aan het borsteltje. Hij is echt heel erg klein en fijn, en daardoor voel je het ook minder wanneer je hem aanbrengt. Het aanbrengen zelf gaat wel erg prettig. Je kan echt bij alle kleine wimpertjes, waarvan je niet eens wist dat ze bestonden haha! Ook voor de wimpers van je onderste wimperrand is het super prettig om aan te brengen.

Het effect is ook erg mooi op de wimpers. Mooi gesepareerd en veel lengte doordat je wimpers allemaal een klein likje mascara krijgen. Het grote minpunt aan deze mascara is wel dat hij gedurende de dag erg uitzakt. Je wimpers staan in de ochtend (net na het aanbrengen) super mooi, maar aan het einde van de middag en avond is daar niet veel meer van over (helaas!). Hierdoor vind ik persoonlijk dat het hele mooie effect wat de mascara in het begin geeft, geheel verdwijnt.

Dit kan komen omdat mijn wimpers misschien zwaarder zijn dan ‘normaal’. Het zou ook kunnen komen omdat deze mascara niet waterproof is, dat hoor je ook wel vaker dat je wimpers dan sneller inzakken’.

Hebben jullie ervaringen met deze nieuwe mascara van Kruidvat? Let me know! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.