Review: Catrice Nail Repair Overnight Serum! 🌙

Gepubliceerd op 10 september 2021 om 18:44

Een goede verzorging voor je nagels, voor mij is dat altijd van harte welkom! Je kunt je nagels goed verzorgen met dit product van Catrice! Benieuwd? Lees dan vooral verder 😊

Ik ben altijd al aan het klungelen met mijn nagels. Ze zijn erg zwak en ik ben (ja ik weet het) een nagelbijter helaas…. Ik heb al een heel aantal pogingen gedaan om te stoppen, van alles geprobeerd maar het lukt me steeds niet. Misschien is dit dé oplossing om mijn nagels toch langer en sterker te maken? Let’s try!

Ik heb dit serum gekocht op Boozyshop, maar hij is bijvoorbeeld ook te koop bij Kruidvat! 😊

Catrice Nail Repair Overnight Serum

Catrice – 10,5 ml - €2,99

Catrice Nail Repair Overnight serum - Foto: Indra's Blog

Catrice Nail Repair Overnight serum - Foto: Indra's Blog

Dit serum is special ontworpen voor je nagels. Het verzorgt je nagels in de nacht terwijl jij slaapt! Het verbetert de conditie van je nagels en nagelriemen, voedt deze intens en zorgt voor soepelere en elastischere nagelriemen. Het heeft een gel-achtige structuur waardoor het snel intrekt en opgenomen wordt door je nagels.

Ingrediënten

  • Aloe vera
  • (vegan) keratine
  • Amandelolie
  • Panthenol
  • Glycerine
  • Vitamine E
  • Gefermenteerde melkzuurbacteriën

Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor gezonde en sterke nagels! Dit serum bevat geen parabenen, siliconen, microplastic (deeltjes), alcohol en minerale oliën. Ook is het serum vegan en dierproefvrij!

Tip!

Gebruik je veel kunstnagels en hebben je nagels even een boost nodig? Breng dit serum aan! Hij is ook geschikt als behandeling na het verwijderen van kunstnagels 🙈

Hoe gebruik je dit serum?

Breng ’s avonds een laagje aan op je nagels voordat je gaat slapen. Zorg wel dat je nagels van te voren schoon zijn, dan kan het serum beter zijn werk doen!

Catrice Nail Repair Overnight serum applicator - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

De applicator van dit serum is eigenlijk goed te vergelijken met die van een nagellakje. Hij brent goed aan en omdat het doorzichtig van kleur is, hoef je her serum niet pérfect aan te brengen (dat vind ik dan weer heel fijn😉). Je kan het serum vrij snel aanbrengen en zorgt zo niet voor een lang skincare ritueel voordat je gaat slapen. 

Maar wat een top product is dit zeg! Ik ben echt heel erg tevreden. Zoals ik al eerder vertelde zijn mijn nagels eigenlijk altijd zwak en dun geweest, maar door dit serum ongeveer 1,5/2 weken te gebruiken merk ik al zoveel verschil! Ze zijn een stuk sterker dan voorheen, ook klappen ze minder snel dubbel! 

Wat ik ook echt een pluspunt vind van dit serum is dat het vrij snel intrekt in je nagels. Na ongeveer 2 minuutjes is het serum zo ingetrokken dat je lekker kan gaan slapen! Ook plakt het totaal niet en brengt het supergemakkelijk aan op je nagels! 

Ik zou dit product echt zeker aanraden! Het is een heel leuk product om te proberen en het werkt ook echt goed! Ik ben benieuwd naar jullie ervaren met dit serum. Heb jij hem toevallig al getest? 😊

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.