Cosmic Box - Rituelen box! 🌟

Gepubliceerd op 3 december 2021 om 19:03

De ene laatste box van 2021, de rituelen box! Benieuwd naar meer informatie over deze producten? Lees dan vooral verder! 

Rituelen box

Rituelen, je kent ze in allerlei vormen, maten, kleuren en ga zo maar verder! Denk bijvoorbeeld aan het standaard uitblazen van kaarsjes op je verjaardag, of aan een bepaald ochtendritueel. Maar rituelen zijn er ook zeker op spiritueel gebied. Creëer bijvoorbeeld een eigen ochtendritueel of een eigen mindful moment. De producten uit deze box kunnen je helpen met het creëren van deze rituelen.

Producten uit deze box

Ritual oil

Productwaarde: €14,95

Tijdens je ritueel kan je deze olie op je polsen aanbrengen. Hierdoor kan je deze geur koppelen aan je ritueel, en dus aan een positief moment. Deze olie heeft een frisse citrusachtige geur door de mandarijn. Deze geur maakt vrolijk en geeft een positieve stemming.

Voorbeelden van rituelen waarbij je deze olie kan gebruiken: in de ochtend tijdens het uitspreken van dankbaarheid of bijvoorbeeld tijdens het benoemen van je affirmaties. Door dit in de ochtend te doen, start je je dag positief.


De geur van deze olie doet me meteen denken aan citrusvruchten. Het heeft een hele citroenachtige geur, wat je meteen aan de zomer denken (vind ik tenminste). Het is een mooie hoeveelheid, zeker als je hem elke dag wil gebruiken. Een heerlijke olie om je dag mee te beginnen! 😊

Ritual oil - Foto: Indra's Blog

Palo santo

Productwaarde: €4,95

Palo santo, ook wel heilig hout genoemd. Dit heilige hout wordt al vele eeuwen gebruikt bij rituelen en ceremonies, in veel verschillende culturen. Het wordt vooral gebruikt bij zuiverings rituelen, door de zuiverende werking van het hout. Je kan dit hout gebruiken door hem aan te steken en hem te laten smeulen (tijdens je ritueel). Hierdoor kan je je eigen omgeving reinigen of trek je de negatieve energie uit een ruimte.


Ik moet zeggen dat ik zelf persoonlijk niet zo'n fan ben van palo santo. Misschien heb jij er zelf wel goeie ervaringen mee, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar wierook. Toch ga ik het nog een keer proberen, om dit hout mij een beetje eigen te maken 😉

Palo santo - Foto: Indra's Blog

Rituelen scheurkalender 2022

Productwaarde: €17

Deze scheurkalender is net als alle andere scheurkalenders alleen staat deze in het teken van: Rituelen! Deze kalender bevat voor elke dag 1 pagina met verschillende (mini) rituelen, affirmaties of handelingen. Door deze elke ochtend af te scheuren, sta je dagelijks stil bij een nieuwe dag. Met de scheurkalender kan je ook weer je eigen ritueel koppelen. Denk bijvoorbeeld aan het afscheuren van de kalender i.c.m. het drinken van een kop thee of het aansteken van wierook.


Hoe leuk is deze kalender? Hierdoor kan je elke dag in 2022 een ritueel uitvoeren of je hier aan laten herinneren. Hoe leuk en mooi is dat? Wat ik ook leuk vind is dat je er zo elke dag maar toch onbewust mee bezig bent. Een heerlijk begin van je dag!

Rituelen scheurkalender 2022 - Foto: Indra's Blog

Rituelen kristallenset

Productwaarde: €14,95

Door de combinatie van deze 3 kristallen, kun je je rituelen extra krachtig maken. Ze hebben alle drie overeenkomende eigenschappen: bieden stabiliteit, geven doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.

Opaliet
Geeft doorzettingsvermogen en helpt verandering in gang te zetten én te omarmen.

Agaat
Helpt bij het vinden van stabiliteit en helpt om meer in jezelf te geloven.

Sodaliet
Versterkt je intuïtie en brengt gedachten en emoties in balans.


Ik ben sowieso wel fan van kristallen. Ik vind de werking die ze hebben erg mooi en daarom ben ik ook heel erg blij met dit setje in deze box! Agaat, sodaliet en opaliet zijn ook edelstenen die ik zelf nog niet in mijn verzameling had. Tenminste niet deze rode agaat, dus dat maakt het extra leuk om je meer te kunnen verdiepen in dit setje. Natuurlijk kun je dit zet je ook gebruiken voor je rituelen, maar ook zeker mooi presenteren of in je broekzak dragen! 😊

Kristallenset - Foto: Indra's Blog

Digitale bonus

Deze digitale bonus bevat een ochtend- en avondritueel door Ghylene Leonore. In deze digitale bonus laat zij je een ochtend- én avondritueel zien, zodat jij ervan kan leren.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik betaal maandelijks zelf voor de Cosmic box

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.