De Silky Hair Dreambrush Rose Gold edition! 💓

Gepubliceerd op 10 december 2021 om 18:37

Een stijltang waarmee je supersnel klaar bent én je er nauwelijks aan kan verbranden? Met de Dreambrush van Silky Hair zou het moeten kunnen! Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan vooral verder! 🙂

Sliky Hair Dreambrush

Sliky Hair - €109,95

Sliky Hair Dreambrush - Foto: Indra's Blog

Sliky Hair Dreambrush - Foto: Indra's Blog

Sliky Hair Dreambrush - Foto: Indra's Blog

De Dreambrush van Sliky Hair is een stijltang, maar niet zo maar een! Deze stijltang verkort de tijd voor het stylen van je haar met 50%. Het is een unieke borstel én styler in 1 die zorgt voor glanzende, gezonde en zachte lokken! Door de borstelende beweging, stijl je tegelijk je haar. Hierdoor wordt het gemakkelijker (en sneller) om je haar te stijlen. Door de keramische coating wordt je haar minder snel beschadigd en is het dus veiliger! Hoe fijn is dat?! Niets vervelender dan je handen of hoofdhuid verbranden door een stijltang.. 

Psst! Weetje wat ook zo leuk is?! Dit is de Dreambrush in de Rose gold edition, hierdoor heeft de borstel rosé gouden details!

Temperaturen

De temperatuur is apart instelbaar. Hij bevat namelijk 5 verschillende standen. Hoe dikker je haar, hoe hoger is de temperatuur die je waarschijnlijk nodig hebt. Hieronder zie je een schema die je een leidraad kan geven 😉

 • 130 ºC is geschikt voor haar die je alleen wilt stijlen en als je zacht en dun haar hebt.
 • 145 ºC is geschikt voor blond, geverfd en/of gebleekt haar.
 • 160/170 ºC is geschikt voor normaal en/of licht krullend (wavy) haar.
 • 200 ºC is geschikt voor krullend en/of dik haar.

Dit zijn allemaal richtlijnen. Het kan zijn dat jou haar bij een lagere of juist hogere temperatuur beter tot zijn recht komt. Experimenteer hier zelf mee maar begin altijd op een lage temperatuur. Werkt dit niet? Probeer dan een tikje warmer totdat je jou temperatuur gevonden hebt!

Veiligheid

De Dreambrush is ontworpen om je niet makkelijk te kunnen branden aan een stijltang, zoals je misschien wel eerder hebt gehad bij je vorige. Ondanks de hoge temperatuur (van maximaal 200 graden) kan je je bijna niet verbranden! De 'tandjes' van de Dreambrush zijn namelijk voorzien van een extra beschermlaagje erom heen, waardoor je niet direct bij de 'warmtebron' komt en zou je handen of hoofdhuid niet kan verbranden. Hoe handig is dat?!

Sliky Hair Dreambrush detail - Foto: Indra's Blog

Sliky Hair Dreambrush detail - Foto: Indra's Blog

Sliky Hair Dreambrush detail - Foto: Indra's Blog

Feitjes!

 • Deze stijltang beschadigd met 50% minder je haar
 • Je kunt zelf je eigen temperatuur instellen
 • Borstelen en stijlen in één
 • De stijltang bevat een keramische coating, die zorgt voor gezond, glanzend én zacht haar
 • Creëert meer volume dan een normale stijltang én zorgt voor minder pluizig haar
 • Binnen 60 seconden warm én schakelt automatisch uit na 30 minuten
 • Geschikt voor alle haartypes

Hoe gebruik je de Dreambrush?

 • Laat de Dreambrush opwarmen gedurende 60 seconden en zorg dat je je haar verdeeld in stukken. Door kleinere stukken per keer te pakken, werkt de stijltang beter, net zoals bij krultangen.
 • Borstel je haar door met een normale borstel. Hierdoor haal je de klitten uit je haar en kun je beginnen met de Dreambrush.
 • Zorg ervoor dat je de Dreambrush rustig door je haar haalt. De klitten heb je er al uit gehaald dus dit moet als het goed is soepel gaan. Zorg ervoor dat je met je andere hand je haar strak trekt. Anders raakt je haar de warmtebronnen niet.

Let op! De Dreambrush is ontworpen op alleen te gebruiken op droog haar, dus zorg ervoor dat je je haren van te voren geföhnd hebt!  

Tip!

Je kan meer volume in je haar creëren door deze stylingsborstel. Doordat het de vorm heeft van een borstel, kan je er eigenlijk van alles mee. Je hoeft hem alleen te gebruiken in een borstelende beweging, maar wanneer je iets meer krul of volume wilt, kun je de borstel gemakkelijk een slag draaien.

Mijn mening!

Wat ik als eerste opmerkte is dat hij inderdaad super snel opwarmt! Ik heb als eerst de 145 graden geprobeerd en het duurde inderdaad iets meer dan een minuut voordat hij helemaal opgewarmd was. Deze temperatuur was iets te laag voor mijn haar, dus ik heb vervolgens de 160 graden geprobeerd. Hier reageerde mijn haar perfect op! Om op te warmen tot 160 graden, deed hij er ongeveer 1,5 tot 2 minuten over om geheel opgewarmd te zijn. Dat is echt super snel! Ondertussen kan je je haar opdelen in stukken, waardoor je straks snel door je haar heen kan met het stijlen.

Ik was echt verbaasd over hoe makkelijk de dreambrush werkt! Door de vorm van een borstel ga je supergemakkelijk door je haar heen. Het is inderdaad wel belangrijk dat je je haar vast/strak houdt, anders raakt je haar de warmtebronnen niet en krijg je niet het gewenste effect.

Na het eerste gebruik is het haar glad, zacht, glansend én stijl. Ik was ook snel klaar, zoveel sneller dan met een normale stijltang. Ik heb zelf mijn haar niet op hoeven delen. Ik heb niet zo dik haar en met 2x de dreambrush door 1 lok te halen, was het al stijl en pluisvrij! Nadat ik klaar was met mijn hele haar, zag je pas wat voor een glans de dreambrush aan je haar geeft. Mijn haar zag er zo mooi en gestyled uit!

Wat ik ook top vind is dat je je echt heeel moeilijk kan branden aan deze dreambrush. De ‘tandjes’ zorgen er echt voor dat je geen warmte tegen je hoofdhuid of handen kan krijgen. Je kan deze ‘tandjes’ ook met je blote handen aanraken, zonder jezelf te verbranden. Het voelt alleen warm aan, maar niet zo heet om er van te schrikken en je hand weg te trekken!

Ik heb de dreambrush hier na vele malen vaker gebruikt. Ik ben echt een fan! Ik zou mijn oude stijltang niet zo snel meer pakken, maar deze zeker wel!

Haar na gebruik met de Dreambrush - Foto: Indra's Blog

P.s. met de code INDRAB15 scoor je de Dreambrush voor maar €67,96!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤ī¸

Disclaimer: Ik heb dit product mogen ontvangen van Sliky Hair

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.