• Elke vrijdag een nieuwe blogpost!
  • Samenwerken? Bekijk de Adverteerders pagina!

Hi!

Leuk dat je er bent! Op mijn blog kan je veel verschillende dingen vinden, denk hierbij aan reviews, beauty producten & nog veel meer! Ik hou ook van fashion en interieur!

Wil je meer over mij weten? Klik hier!

Samenwerken of interesse? Bekijk de Adverteerders pagina!

Heb je vragen over een product of over iets in het algemeen? Stuur een berichtje via de chat of via de mail!


Mocht je het leuk vinden...

Ik verkoop op mijn Vinted account onder andere ongeopende beauty/skincare producten. Mocht je het leuk vinden, klik op de button om naar mijn Vinted shop te gaan!


Categorieën


Mijn BOOMBRUSH tandenborstel!

Sinds een paar weken gebruik ik een tandenborstel van het merk BOOMBRUSH. Het leek me wel leuk om mijn ervaring met jullie te delen. Benieuwd wat deze elektrische tandenborstel anders maakt dan andere? Lees dan vooral verder!

Lees meer »

Get to know me tag! - 25 vragen

Get to know me! Voor jullie is het misschien ook leuk om wat meer dingen over mij te weten. Er staan 25 vragen hieronder die ik beantwoord heb zodat jullie meer over mij te weten komen (en ik ook iets meer over mezelf 🤪) Laat me even weten wat jullie van zulke 'tags' vinden! Lees vooral verder ☺️

Lees meer »

Posterinspiratie #1 🌸

Een nieuwe serie op mijn blog! Ik wil jullie door middel van combinaties laten zien welke posters/kleuren samen leuk zijn. Ik wil hier zo veel mogelijk in gaan variëren, dus niet bepaalde kleuren steeds terug laten komen maar juist veel verschillende kleuren/printjes/patronen laten zien! Hopelijk vinden jullie het leuk en kunnen jullie inspiratie op doen! Veel leesplezier :)

Lees meer »

Goodiebox - Perfectly Imperfect box

Dit is alweer mijn tweede Goodiebox maar natuurlijk officieel mijn eerste échte box. De vorige was natuurlijk een welkomsbox die je krijgt wanneer je lid wordt van de Goodiebox familie. Deze box heeft de titel 'Perfectly Imperfect' gekregen en laten we snel kijken wat hier in zit! 😊

Lees meer »

Shop the look #2 De lente komt eraan!

De lente komt eraan en wat ben ik toe aan weer een beetje lekker weer! Kan echt niet wachten totdat we weer in een lekker t-shirtje kunnen lopen!Myjewellery heeft een lijn/collectie uitgebracht met allerlei gekleurde sieraden. Deze doet mij meteen denken aan een lekker zonnetje! Met een aantal sieraden uit deze lijn heb ik een outfit samengesteld. Hopelijk kunnen jullie een beetje inspiratie op doen!

Lees meer »

Populaire berichten


Mijn favorieten!


Producten die ik aan iedereen aanraad!