Cosmic Box - Universum box! 🌟

Gepubliceerd op 26 januari 2022 om 19:47

Dé Universum box van Cosmic box! In deze blogpost unbox ik de nieuwe Cosmic box met dit geweldige thema! Lees vooral verder! 😊

Universum box

Deze box staat in het teken van het universum. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan dubbele cijfers die je bijvoorbeeld in de supermarkt, op je werk of in een boek aantreft. Het universum zou je op deze manier een signaal kunnen sturen, maar kan dit bijvoorbeeld ook doen door ingevingen of synchroniciteiten. De producten uit deze box zullen je meer vertellen over deze dubbele cijfers en de producten kunnen je helpen om deze combinaties te ontrafelen. 

Producten uit deze box

Universum Kaartendeck

Productwaarde: €24,95

Wanneer het universum jouw signalen wil geven via cijfers kun je dit kaartendeck gebruiken. Door middel van signalen via cijfers kun je de betekenis van de boodschap begrijpen. Deze set van kaarten bevat ook een boekje waarin je alle informatie kunt lezen over de desbetreffende cijfercombinaties.


Deze kaartset is erg mooi en is uitgebracht in het typische Cosmic box thema. Door bijvoorbeeld elke dag een kaartje te trekken die goed voelt bij dat moment, kun je je taken die het universum aan je wil geven ontrafelen. Het lijkt mij erg interessant om dit regelmatig te doen om ervan te lerenπŸ˜‰

Universum kaartendeck - Foto:  Indra's Blog

Theebloem

Productwaarde: €3,95

Deze theebloem vind je in je box omdat tekens van het universum je het beste door krijgt wanneer je rustig en ontspannen bent. Door bijvoorbeeld een kopje thee te gaan drinken neem je een moment voor jezelf en kom je tot rust.


Hoe mooi is deze theebloem?! Het mooie hieraan is, is dat hij open klapt wanneer hij in aanraking komt met warm water. Hierdoor krijg je en een lekkere thee en ziet het er hartstikke mooi uit! Ik heb hem zelf nog niet gebruikt, maar ben super benieuwd hoe de bloem er in het echt uitziet wanneer hij uitgeklapt is!

Theebloem - Foto: Indra's Blog

Universum Geurolie

Productwaarde: €9,95

Deze olie opent je zevende chakra. Dit chakra zorgt ervoor dat je boodschappen uit het universum makkelijker kunt horen en ontvangen. Je kunt deze olie bijvoorbeeld gebruiken tijdens een meditatie of bijvoorbeeld in een diffuser. 


Deze essentiële olie ruikt heerlijk naar lavendel! Het heeft de bekende lavendelgeur, maar heeft ook een 'warm randje'. Hierdoor is hij niet erg indringend en is hij wat zachter. 

Universum geurolie - Foto: Indra's Blog

Dubbele cijfers poster

Productwaarde: €3,95

Deze poster geeft een kort overzicht van wat dubbele cijfers kunnen doorgeven. Hierdoor kun je in in korte tijd je boodschap ontrafelen.  


Deze poster is erg mooi vormgegeven en is hartstikke handig wanneer je snel een betekenis wilt krijgen van de dubbele cijfers!

Dubbele cijfers poster - Foto: Indra's Blog

Seleniet hart

Productwaarde: €11

Dit hart is gemaakt van seleniet. Dit kristal geeft je inzicht, bevordert het contact met engelen en gidsen en zorgt dat jij de boodschappen uit het universum makkelijk kan ontvangen. Ook kan seleniet je aura reinigen en kan het inzicht geven in je levenslessen.


Hoe mooi is seleniet?! De werking van dit kristal is ook prachtig en past perfect bij deze box!

Seleniet hart - Foto: Indra's Blog

Digitale bonus

De digitale bonus van deze maand is een activatie door Jorien Scholze. Zij is numeroloog en heeft een activatie gemaakt voor alle Cosmic box leden. Door deze audio kan je boodschappen uit het universum doorkrijgen. 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

Disclaimer: Ik betaal maandelijks zelf voor de Cosmic Box

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.