Review: Kruidvat Hyaluron booster drops! 🌟

Gepubliceerd op 19 januari 2022 om 21:01

Een product dat je wellicht op Tiktok voorbij hebt zien komen: Kruidvat Hyaluron Booster! Een hele tijd was hij uitverkocht, maar ik heb hem eindelijk kunnen kopen. Tijd voor een review! Lees je mee? 😊

Kruidvat Hyaluron booster drops

Kruidvat - 30 ml - €4,49

Kruidvat Hyaluron Booster - Foto: Indra's Blog

Kruidvat Hyaluron Booster verpakking - Foto: Indra's Blog

Kruidvat Hyaluron Booster detail - Foto: Indra's Blog

Dit serum geeft je huid een boost door het intensief hydraterende concentraat met duo-hyaluronzuur. De druppels die je aanbrengt op je huid zorgen voor een 24 uur aanhoudende, hydraterende werking én zorgt voor een frisse blik.

Het concentraat dat dit serum bevat, bestaat uit sfingolipiden, hyaluronzuur en gerst. Deze combinatie maakt fijne lijntjes vanaf het eerste gebruik glad kom maar laat je huid voller lijken en geeft een mooie uitstraling. Deze ‘booster’ heeft een bewezen snel werkend én hydraterend effect na twee uur gebruik én het verhoogt het vochtgehalte van je huid tot 36% meer dan voorheen.

Hoe gebruik je de Hyaluron Booster?

Zorg ervoor dat je huid gereinigd is. Je kunt dit serum aanbrengen op je gezicht, decolleté en je hals. Breng gelijkmatig een aantal druppels aan op je huid en klop het vervolgens zachtjes in. Je zult merken dat het serum snel intrekt en zijn werk kan doen.

Voor het optimale resultaat kan je deze booster in combinatie met de dag- en nachtcrème gebruiken. Dat betekent dus dat je hem dagelijks 2x kan gebruiken! Een dubbele boost voor je huid 😉

Kruidvat Hyaluron Booster swatch - Foto: Indra's Blog

Deze booster heeft een licht paarse kleur. Op de swatch foto hiernaast zie je dat niet heel goed, maaarrr wanneer je in het flaconnetje kijkt zie je duidelijk een lichtpaarse kleur. Verder zie je dit niet op je gezicht Als je hem aanbrengt, dat is erg fijn. Het serum trekt super snel in en voelt zacht aan voor de huid.

Mijn mening!

Ik ben een fan! Het is een serum dat heel licht is en super snel intrekt. Hierdoor kun je hem gemakkelijk aanbrengen net voordat je gaat slapen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het serum meer op je kussen terecht komt, dan goed in je huid kan trekken. De geur vind ik ook heel erg zacht, het heeft iets van een citrusgeur maar is niet heftig aanwezig. Dat vind ik persoonlijk wel erg prettig. Verder vind ik een groot pluspunt dat je het serum twee keer per dag aan kan brengen. Hierdoor kun je je huid nóg een extra boost geven.

Ik merkte persoonlijk dat na een aantal keer deze booster te gebruiken kom maar mijn huid egaler en zachter werd. Ook heb ik het idee dat eventuele puistjes of onzuiverheden minder zijn geworden. Naar mijn mening allemaal pluspunten en zeker het proberen waard!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.