Mijn mini OTTO shoplog! πŸ›οΈ

Gepubliceerd op 7 januari 2022 om 18:44

In deze blogpost laat ik jullie 2 producten zien die ik online heb geshopt bij OTTO! Benieuwd? Lees dan vooral verder! 😌

Remington Krulset H5670

Remington - €36,67 Verkrijgbaar bij OTTO

Remington krulset - Foto: Indra's Blog

Remington krulset - Foto: Indra's Blog

Remington krulset - Foto: Indra's Blog

Deze krulset is goed voor volume! De kern van de rollers houden de hoge temperaturen vast door een kern van wax, dit fixeert de krullen. Het haar koelt af in de rollers, hier vormt je haar naar en doordat het ondertussen afkoelt, blijft het lang in model zitten!

De krulset maakt gebruik van ionische conditionering voor kroesvrij en glanzend haar.

Rollers

Hebben een fluweelachtig laagje rondom, dit geeft een gewenste milde wrijving. Hierdoor kan je de rollers gemakkelijk in je haar draaien/rollen.

Er zitten verschillende rollers in de box. 4 rollers van 40 mm en 8 rollers van 35mm, hierdoor kan je verschillende krullen ‘maken’. Door de pinnen (met kleurcode) kan je de krullen gemakkelijk vastzetten en ze af laten koelen.

Feitjes

  • 1,8 meter lange snoer
  • Geschikt voor ieder haartype
  • Aan indicatielampje?
  • In 3 minuten klaar voor gebruik

Remington krulset details - Foto: Indra's Blog

Remington krulset details - Foto: Indra's Blog

Remington krulset details - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je deze krulset?

Zorg ervoor dat je haar droog, schoon en klitvrij is. Verdeel het haar in delen, hierdoor kan je je haar beter krullen.

Let op! Wanneer je de stekker in het stopcontact stopt begint het apparaat op te warmen. Kijk hier dus mee uit!

Laat de deksel gesloten totdat de rollers opgewarmd zijn. Het opwarmen begint binnen 3 minuten, maar voor het allerbeste resultaat kan je de rollers het beste 10 minuten voorverwarmen. Wanneer dit punt is bereikt, open dan de deksel en wacht 1 minuut en dan kan je beginnen met krullen.

Mijn mening!

In het begin was het nog even uitvogelen hoe deze ‘krultang’ werkte. Maar al snel heb je door dat je de eigenlijk kunt kiezen tussen de spelden en de ‘klemmen’. Je kan ze beide gebruiken, kijk welke jij het fijnste vind. Ik vond zelf persoonlijk de combinatie van spelden en klemmen het fijnste, hierdoor blijven de rollen nét iets beter in je haar zitten en kunnen ze gemakkelijk afkoelen. 

Het inrollen van de rollers moet je even een handigheid in krijgen. Je kan ze natuurlijk ook op 2 manieren in je haar rollen, wat effect heeft op de krul. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, rol je ze een voor een je haar inπŸ€ͺ

De temperatuur van de rollers is ook top! Je kan zo (ondanks dat ze best warm zijn) gemakkelijk vastpakken en gebruiken. Het duurt wel iets langer voordat ze afgekoeld zijn. 

Het resultaat van deze rollers zijn volumineuze krullen, meer een soort slag in je haar. Heel erg leuk om mee af te wisselen! En hoe leuk is het om een keer een hele andere krultang zoals deze te testenπŸ€”

Pieces Blazer

Pieces - €14,99 Verkrijgbaar bij OTTO

Pieces blazer zwart - Foto: Indra's Blog

Pieces blazer zwart detail - Foto: Indra's Blog

Deze zwarte blazer is van het merk Pieces. Ik heb hem gekocht in maat S en in de kleur zwart. Ik miste nog een zwarte blazer in mijn kast. Ik denk dat een zwarte blazer niet kan ontbreken in je collectie. Je kunt hem namelijk overal mee combineren. Deze blazer is gemaakt van 94% polyester en 6% elastaan n is 100% gevoerd. Verder heeft hij lange mouwen is hij getailleerd en is voorzien van paspelzakken.

Geloof het of niet maar in mijn kast ontbrak nog een zwarte blazer. Ik zag deze voorbij komen op OTTO en kon hem eigenlijk niet Laten liggen. Voor € 14,99 kon ik het al helemaal niet laten! Je kunt een zwarte blazer bijvoorbeeld combineren met een jeans maar ook zeker met een nette pantalon of over een jurkje! Een veelzijdig kledingstuk als je het mij vraagt!

Pieces blazer zwart aan - Foto: Indra's Blog

Mijn mening!

Deze blazer is echt top! Hij sluit mooi aan, zit lekker en is mooi gevoerd aan de binnenkant! Hij heeft 2 ‘nepzakken’ die je niet open kan maken, maar dat maakt voor mij niets uit! Je kunt hem supergemakkelijk combineren en je kan hem in de lente/zomer ook heerlijk als buitenjas gebruiken. Wat een aanwinst!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❀️

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.