Cosmic Box - Altaar box! ✨

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 19:01

De allerlaatste box van 2021! In deze Cosmic box staat het altaar centraal. Benieuwd? Lees dan vooral verder! 😊

Altaar box

Een eigen altaar is een energetische krachten plek die je zelf kan creëren om rust inspiratie en heling te kunnen ervaren. Door middel van de producten uit deze box, kun je je eigen altijd creëren🌟

Een altaar bestaat uit vier elementen: lucht, aarde, water en vuur. Het is echt een plek waar jij doet rust kunt komen en je kunt opladen. Een plek waar je bijvoorbeeld je dagelijkse rituelen kunt uitvoeren of bijvoorbeeld dagelijks een kaartje trekt. Jouw altaar is een plek waar ieder object een speciaal of bijzonder plekje kan krijgen. Je kunt hem geheel zelf inrichten waar jij behoefte aan hebt, het kan dus heel minimalistisch zijn maar ook volstaan met stenen of andere objecten.

Producten uit deze box

Altaar gouden bel

Productwaarde: €14,95

Dit product staat voor het element lucht. Bel wordt al eeuwenlang gebruikt bij ceremonie’s en rituelen om het begin of het einde aan te duiden. Je kunt deze bel daar dus voor gebruiken. Ook heeft de gouden kleur en waarde, goud wordt vaak ge associeert met rijkdom, overvloed en geld.


Ik vond het vreemd toen ik de doos opende en een bel zag. Ik wist in eerste instantie niet zo goed wat ik ermee moest. Wel vind ik het idee heel erg mooi en zou ik hem gaan proberen. Wat sowieso een pluspunt is is de gouden kleur, die past goed bij de andere accessoires op mijn kamer 🙈

Altaar bel Cosmic Box - Foto: Indra's Blog

Kwarts Geode

Productwaarde: €10

Deze geode is voor het element aarde. Deze geode kan je op je al ter plaatsen om bijvoorbeeld de vibratie te verhogen, andere kristallen op te laden of je altaar vrij houdt van negatieve energie.


Hoe mooi is deze geode?! 😍 Ik vind het ook zo mooi dat het een stuk is geweest, dus dat deze twee helften identiek zijn. Ze passen alleen op elkaar en horen dus ook echt bij elkaar. Ik kan niet wachten om ze een mooi plekje te geven!

Kwarts Geode - Foto: Indra's Blog

Altaar spray

Productwaarde: €17

Deze spray hoort bij het element water. Deze spray ruikt naar salie, cederhout en rozemarijn. Deze combinatie werkt zowel zuiverend als Arend. Door deze spray te gebruiken kun je de ruimte reinigen van negatieve en ongewenste energie. Zo zou je ook de energie van je altaar kunnen zuiveren en houden. Je kan hem bijvoorbeeld gebruiken en dat je nieuwe kristallen of andere objecten in huis hebt gehaald en die bij je altaar wil plaatsen.


De geur van deze spray is erg lekker. Het doet mij een beetje denken aan citrus maar ook aan een warme geur. Je hoeft deze spray natuurlijk niet te gebruiken bij je altaar, maar kan bijvoorbeeld ook bij rituelen!

Altaar spray - Foto: Indra's Blog

Zoutkristal theelicht wit

Productwaarde: €9,95

Hoe mooi is dit theelicht?! Je kent ze vast wel de zoutkristal theelichten, vaak hebben deze de kleur van himalaya zout en zijn dus lichtroze van kleur. Dit is een witte variant en hoort bij de elementen vuur en aarde. Door een kaarsje te branden in dit theelicht, komen er negatieve ionen vrij en dit zijn elektrisch geladen moleculen die dezelfde energie dragen als de aarde. Hierdoor krijgt het een ademende, reinigende en ontwrichtende werking. Let op! Wanneer het theelichtje in een vochtige ruimte staat kan het gaan ‘zweten’. Pas dus wel op dat je er iets onder ligt of op een plek neerzet waar hij ‘nat’ mag worden.


Ik ben echt een fan van dit product! Ik heb al een ander thee licht van Himalaya zout, en deze past er perfect bij! Ik vind het ook erg leuk dat deze wit van kleur is, net iets anders dan je gewend bent!

Theelicht zout - Foto: Indra's Blog

Wierookcones Green tea

Productwaarde: €4,95

Deze wierook kegels hebben de geur van groene thee en behoren tot de elementen lucht en vuur van je altaar. Naast de heerlijke geur heeft de wierook ook een reinigende werking. Je kunt het aansteken van wierook bijvoorbeeld gebruiken als een soort ritueel van je eigen rust momentje. Wanneer dan deze wierook aansteekt, herinnert je lichaam deze rustmomentjes en kan je volledig tot rust komen.


De geur van deze wierook is zacht en fris. Hij is niet zo overheersend als je zou verwachten van wierook en dat vind ik juist wel prettig! Het is ook erg leuk dat deze wierook in kegelvorm is, iets anders dan de normale stokjes!

Wierook cones Green tea - Foto: Indra's Blog

Digitale bonus

De digitale bonus van deze maand is een meditatie door Henny Abdel Malek. Deze meditatie is voor re-balacing en het openen van je hart.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik betaal maandelijks zelf voor de Cosmic Box

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.