Review: L'oreal Paris Elvive Extraordinary Clay Lijn! ✨

Gepubliceerd op 28 januari 2022 om 20:59

Een goeie shampoo vinden, het is een hele zoektocht! Ben je nog opzoek? Misschien is deze combinatie een goede voor jou! Lees meer over dit duo in deze blogpost! 🙈

Ik was al een tijdje aan het struggelen om een goede shampoo te vinden. De ene maakte mijn haar na 1 dag weer vet en de ander bevatte 3 soorten oliën, waardoor je haar meteen vet leek. Het werd tijd voor verandering en na een beetje research op google vond ik deze lijn van L’oreal Paris. Deze lijn van L’oreal Paris zorgt voor verfrissend haar. Hij bestaat uit een shampoo & conditioner en is geschikt voor normaal haar dat snel vet neigt te worden (precies wat ik zocht!).

L'oreal Elvive Extraordinary Clay Lijn - Foto: Indra's Blog

L'oreal Paris Elvive Extraordinary Lijn

Shampoo

L’oreal Paris – 250 ml - €4,99

De shampoo bevat 3 typen fijne klei die je haar goed kunnen reinigen, zuiveren en verfrissen. Daarnaast heeft het ook deze effecten op de hoofdhuid. Hierdoor laat je je haar fris én gezond aanvoelen. Goed geschikt voor mensen met een vette haaraanzet en droge lengtes.

Volgens L’oreal zorgt deze shampoo voor het volgende resultaat: ‘Zorgt voor een zorgvuldige reinig en een intense hydratatie. Het haar krijgt een levendige glans en blijft tot 72 uur luchtig en fris.’

L'oreal Elvive Clay Shampoo - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je deze shampoo?

Je kunt deze shampoo gebruiken zoals elke andere shampoo: Breng het aan op vochtig haar, masseer zachtjes in en spoel vervolgens goed uit.

Conditioner

L’oreal Paris - 200 ml - €4,99

Deze conditioner sluit natuurlijk perfect aan bij de bovengenoemde shampoo. Ook deze bevat 3 typen klei, deze dienen om het haar te ontwarren, te reinigen en een mooie uitstraling én glans te geven.

L'oreal Elvive Clay Conditioner - Foto: Indra's Blog

Hoe gebruik je deze conditioner?

Je kunt deze conditioner gebruiken zoals ‘normaal’: Breng hem aan op vochtig haar, maar alleen in het onderste gedeelte van je haar. Vermijd de hoofdhuid. Laat even intrekken en spoel vervolgens uit.

Wist je dat?!

Deze flessen beide gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic én ook 100% recyclebaar zijn?

Mijn mening!

Deze shampoo en conditioner ruiken heerlijk fris en zacht! Het heeft een goed textuur en je hebt niet veel van beide producten nodig voor het gewenste resultaat! 

De shampoo vind ik erg fijn! Hij verwijderd goed het 'overtollige' vet uit mijn haar en zorgt voor een goede reiniging. Je voelt na hef uitspoelen meteen dat je haar goed schoon is, zelfs aan je handen voel je dat 😊 Het zorgt voor minder snel vettend wordend haar én minder hoofdhuidschilfers.

De conditioner is een goeie combi met de shampoo. Je haar krijgt hierdoor nét dat extra beetje verzorging die je haar nog kan gebruiken. Je hebt hier ook maar erg weinig van nodig, maar je haar krijgt er een mooie glans van en het voelt zachter aan. 

Ik vind het een erg fijn duo, mijn haar oogt minder snel vet, ook al gebruik ik ze nog niet superlang. Ik ben benieuwd wat het resultaat is op de langer termijn.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb deze producten zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.