Review: Miqura Hair steam mask! 💆🏼‍♀️

Gepubliceerd op 5 februari 2021 om 11:35

Maskertjes! Daar ben ik weer! Ik heb in deze blogpost weer een leuk (speciaal) masker voor jullie! Ik review het Hair steam mask van Miqura! Benieuwd? Lees dan verder! 🥰

Ik heb dit masker uit de limited edition Goodiebox i.s.m. Miqura! Ik vond het een opvallend masker en dacht daarom: deze wil ik reviewen op mijn blog! Heb jij ervaring met dit (soort) masker(s)? Let me know, ik ben benieuwd!

Miqura Hair steam mask

Dit masker is een behandeling voor gespleten haarpunten, droog & beschadigd haar. Het is een masker die je thuis kan 'aanbrengen/uitvoeren'. Het masker kost €9!

Miqura Hair steam mask - Foto: Indra's Blog

Miqura Hair steam mask achterkant - Foto: Indra's Blog

Feitjes!

Het masker:

 • Zorgt voor zacht, glanzend en 'luxe uitziend' haar
 • Is geschikt voor alle haartypen
 • Wordt automatisch warm 🤔
 • Bevat een serum die het haar verzorgd!
 • Is geschikt voor eenmalig gebruik

Een masker om je haar goed te verzorgen, wat wil je nog meer? Het bevat arganolie, essentiële kruiden oliën en zijde-aminozuren. Dit zorgt voor een goede verzorging door een licht ‘stoom-effect’ te creëren.

Hoe gebruik je dit masker?

 1.  Was je haar en zorg vervolgens dat je haar handdoek droog is.
 2.  Doe je haar in een losse knot.
 3.  Breng het masker aan (het is een soort badmuts als je snapt wat ik bedoel) en zorg dat alle haren in het masker zitten.
 4.  Bevestig het masker door de sticker goed aan te trekken. Hij moet natuurlijk niet afzakken!
 5.  Masseer je haar licht in (door de 'cap' heen), zodat het serum goed opgenomen kan worden.
 6.  Laat het masker 10-15 minuten intrekken.
 7.  Verwijder het masker en spoel je haar goed uit!
 8.  Tadaa! Je haar heeft een heerlijke mini behandeling gehad!

Mijn mening!

Hair steam mask uit verpakking - Foto: Indra's Blog

Wat een leuk masker! Ik heb dit masker 's avonds getest net na het douchen. Hierdoor was mijn haar al nat en kon ik meteen het masker aanbrengen.

Ik moest eerst wel eventjes kijken hoe de 'cap' in elkaar zat. Toen ik de verpakking open maakte, kwam er wel een hele lekkere, schone en frisse geur vrij. De 'cap' was opgevouwen en je moest even goed kijken hoe hij opgevouwen was. De 'cap' was wel van een groot formaat, maar met het plakstripje was het prima om hem iets strakker aan te trekken!

Wanneer je de 'cap' aan hebt gebracht kan je ook gemakkelijk het serum verdelen/inmasseren op je haar. Je voelt echt dat het een soort conditioner is die je kan aanbrengen op je haar. Zelf heb ik niet het echte 'steam effect' gemerkt. Er was geen warmte door het masker te voelen, dat vond ik wel jammer 🤔

Nadat ik het masker 10-15 minuten heb laten intrekken en hem eraf haalde, merkte je al meteen dat er vrij veel serum was opgenomen in het haar. Ik heb mijn haar uitgespoeld en wow het voelde toen al zo verzorgd! Zelfs op nat haar voelde het al zo verzorgd en gevoed aan, ik ben echt positief verrast! Ik heb mijn haar 's avonds en 's nachts laten drogen. De volgende ochtend viel mijn haar ook al meteen zo mooi! Het voelde onwijs zacht en verzorgd aan, heeeerlijk! Echt een dikke aanrader dit masker, superleuk ook om een keer te proberen! En het is eigenlijk heel gemakkelijk 😉

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.