LUMISS

Ik schrijf sinds December 2020 blogposts voor het merk LUMISS! LUMISS is een merk gericht op haarverzorging én styling! Benieuwd naar mijn blogposts? Op deze pagina kan je linkjes vinden naar al mijn geschreven blogposts voor LUMISS!

Klik hier om naar de hoofdpagina van LUMISS te gaan!

Het merk LUMISS!

LUMISS is een vooruitstrevend merk binnen de haarstylingsmarkt, die altijd op zoek is naar innovatieve haarstylingsproducten. Alles om samen tot de mooiste haarcreaties te komen!

Het creëren van jouw ultieme coupe begint met de haarstylingsproducten van LUMISS. Jij wil het perfecte kapsel en dat kan alleen met de allerbeste haarverzorgingsproducten. LUMISS staat bekend om haar professionele haarstylingstools en vastberadenheid om de consument te voorzien van de allerbeste producten.


Mijn geschreven blogposts voor LUMISS!

6 tips voor mooie krullen die lang blijven zitten!

24 december 2020

Je steekt veel tijd in het maken van dé perfecte krullen. Dan wil je toch ook dat ze zo lang mogelijk en mooi blijven zitten?! Hier vind je 6 goede tips om je krullen langer mooi te laten zitten!

7 tips voor een goede haarverzorging: hoe kan ik mijn haar het beste verzorgen?

7 januari 2021

Je wilt je haar toch het beste verzorgen? Maar hoe doe je dit nou naast het gebruiken van een goede shampoo en conditioner? Hier zijn een paar tips die je wellicht kunt proberen!

De voordelen van een satijnen kussensloop

7 februari 2021

De laatste tijd is het een soort ‘rage’ geworden: een satijnen kussensloop/dekbedovertrek! Het zou beter moeten zijn voor je haar, maar is dit ook zo? Hoe kan een kussensloop er nou voor zorgen dat je haar beter wordt?


Meer LUMISS op mijn blog!