Review: Revolution Overnight Soothing Sleeping mask! 💤

Gepubliceerd op 14 mei 2021 om 07:03

Dit is een product uit de nieuwe lijn van Revolution Skincare! In deze blogpost review ik het Overnight Soothing Sleeping mask. Benieuwd? Lees dan vooral verder! 🤩

Het Overnight Soothing Sleeping mask van Revolution is onderdeel van de nieuwe Overnight lijn van Revolution Skincare. Andere producten in deze lijn zijn:

  • Overnight Nourishing Cleansing Oil
  • Overnight Calming Dream Mist
  • Overnight Restoring Concentrate
  • Overnight Rejuvenating Eye Cream

Klik hier om dit masker op Boozyshop.nl te shoppen!

Revolution Overnight Soothing Sleeping Mask

Revolution skincare - 50 ml - €11,95 (Boozyshop)

Overnight soothing sleeping mask - Foto: Indra's Blog

Overnight soothing sleeping mask - Foto: Indra's Blog

Overnight soothing sleeping mask detail - Foto: Indra's Blog

Dit masker is verrijkt met lavendel. Lavendel is erg effectief bij een onrustige en onzuivere huid en het ruikt ook nog eens lekker!

Het masker heeft een zuiverende, egaliserende en kalmerende werking op de huid. Wanneer je de volgende ochtend wakker wordt, wordt je wakker met een gladde én zuivere huid.

Feitjes!

Dit masker:

  • Is 100% vegan
  • Bevat alleen natuurlijke geurstoffen
  • Is dierproefvrij
  • Is geschikt voor alle huidtypen!

Ingrediënten

Dit masker bevat een huidvriendelijke mix van vitamine E en B5. Daarnaast bevat het druivenpitolie, wat zorgt voor hydratatie en geschikt is voor alle huidtypen! En het toegevoegde havermout helpt de geïrriteerde huid te kalmeren door een beschermde barrière te vormen. Glycerine en natriumhyaluronaat herstellen het vochtgehalte van de huid en zorgen voor langdurige hydratatie.

Wist je dat?!
Lavendel je helpt te ontspannen en zorgt voor een goede nachtrust? Het helpt stress te verminderen waardoor je meer rust vind en lekkerder kan slapen! 💜

Hoe gebruik je dit masker?

Breng dit masker aan voordat je gaat slapen. Hij trekt in terwijl jij slaapt! Breng hem niet aan op het gebied rondom je ogen. Gebruik dit masker 1-2 keer per week. Verwijder de volgende ochtend eventuele ‘restjes’ van je gezicht. Doe dit bijvoorbeeld met een micellair water!

Mijn mening!

Swatch Overnight soothing sleeping mask - Foto: Indra's Blog

Ik ben fan van dit product! Het is zo’n fijn spul! De textuur van dit masker is niet zoals ik gewend ben. Het is wat dikker en steviger. Je hebt daardoor ook maar superweinig nodig! 
Wanneer je het op je gezicht aanbrengt, komt er een heerlijke lavendel geur vrij. Ik snap wel waarom lavendel voor rust kan zorgen, de geur is echt heerlijk! Door de structuur trekt het masker niet zo snel in. Maar dit maakt (voor mij) niet uit, omdat het niet plakkerig is en net afgeeft aan bijvoorbeeld je hoofdkussen! 
De volgende ochtend voelt je huid suuuperr zacht en gevoed aan. Doordat je ook maar zo weinig nodig hebt, doe je er denk ik echt een jaar mee! Je kan hem maar 2x per week gebruiken, maar het is echt een heeeerlijk product! Ik ben echt een fan!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Disclaimer: Ik heb dit product zelf aangeschaft

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.