Mijn nieuwe Silky slick stick! ✨

Gepubliceerd op 2 april 2021 om 09:56

Herken je dat? Vervelende baby haartjes die je look nét kunnen verpesten. Met deze Silky Slick Stick heb je daar geen last meer van! Benieuwd? Lees dan vooral verder! 😉

Wat is een Silky Slick Stick?

De silky slick stick is een soort mascara borsteltje met silky gel. Hier kan je babyhaartjes mee ‘wegstoppen’ en zit je kapsel de hele dag goed (dat is toch wat je wilt?) 🤔 Hij is gemakkelijk aan te brengen met het borsteltje. Na het aanbrengen kan je afrekenen met loshangende plukjes, gespleten punten, gebroken én pluizend haar. Daarnaast is het product vrij van: parabenen, sulfaten, kleurstoffen én siliconen.

Silky slick stick - Foto: Indra's Blog

Silky slick stick - Foto: Indra's Blog

Silky slick stick borsteltje - Foto: Indra's Blog

Voordelen

Niet vies of vettig!
Deze stick zorgt er niet voor dat je haar vies, ‘knapperig’ of vettig wordt. Je kan hem gewoon aan het einde van de dag uitborstelen!

Perfect kapsel
Houdt het haar de hele dag in model. Je hebt geen haarlak of -gel meer nodig. Ook de bobbypins/schuifjes zijn verleden tijd!

Verzorgend effect
Naast het styling effect van deze stick, heeft het ook een verzorgende kant door de voedende en versterkende ingrediënten.

100% vegan!
Deze stick bevat alleen maar veganistische ingrediënten en is ook dierproefvrij!

Ingrediënten

Biotine
Een belangrijke vitamine voor het haar. Het voedt en verzorgt het haar van binnenuit. Daarnaast herstelt het droog, dun en/of beschadigd haar én stimuleer het de haargroei.

Camelia olie đŸŒē
Deze olie dringt diep door tot in de kern van het haar, hierdoor voelt het haar superzacht aan en krijgt het een mooi glans. Daarnaast heeft het voedende, verzorgende en hydraterende eigenschappen voor haar én hoofdhuid.

Zijdepeptine
In de silky slick stick is vegan zijdepeptine te vinden, dat gemaakt is vanuit plantaardig zetmeel. Het heeft als eigenschap om de kwetsbare en beschadigde haarlokken te verzorgen en repareren.

Avocado olie đŸĨ‘
Deze olie voedt en verzorgt je haar intensief. Het voorkomt roos én bevorderd de haargroei. Daarnaast bevat het antioxidanten, essentiële vetzuren, mineralen & vitamines (A, B5 & E)

Jojoba olie
Jojoba olie bevat vitamine B-complex. Dit zorgt voor een soort beschermend laagje rondom het haar en de hoofdhuid. Ook sluit het vocht af en geeft het een mooie en gezonde glans.

Water 🌊
Water dient eigenlijk als extra hydratatie. Wat zorgt voor mooi, glanzend en sterk haar.

Teunisbloem olie đŸŒŧ
Deze olie zorgt voor verzorging van binnenuit. Het bevat een hoog gehalte omega-6 vetzuur, wat een belangrijk ingrediënt is.

Keratine
Misschien ken je de werking van keratine wel. Keratine zorgt voor soepeler, zachter en sterker haar. Ook zorgt het ervoor dat je haar makkelijker in model valt. In deze stick zit vegan keratine. Dat gemaakt is van tannine-extract, aminozuren en eiwit-nano-keratine.

Hoe gebruik je deze Silky Slick Stick?

  1.  Doe je haar bijvoorbeeld in een knot, staart of ander kapsel dat jij leuk vind!
  2.  Breng met het borsteltje de gel aan. Dit kan bijvoorbeeld op vervelend babyhaar, maar ook op pluizige of afgebroken stukjes.   Je kan het ook bij een loshangend kapsel gebruiken. Dan kan je de plukjes in de gewenste richting ‘kammen’.
  3.  Je kan zo nodig nog opnieuw wat gel aanbrengen, maar pas op dat je niet teveel product op je haar aanbrengt. Less is more! 😉

Resultaat!

Ik moet zeggen, ik ben echt positief verrast door dit product! Door een vervelend plukje haar maar één laagje van het product te geven, blijft het zo goed in model zitten en heb je geen babyhaartjes meer! Je kan hierdoor gemakkelijk je haarlook helemaal af maken! 

Daarnaast vind ik de samenstelling van het product ook erg fijn. Het heeft een hele zachte, nauwelijks aanwezige, geur. Wat ik zelf erg prettig vind! Ook merk je dat het een voedend product is die niét hard (of 'knapperig') opdroogt. Je borstelt het zo weer uit je haar! 

Je kan het product ook opbouwen, zonder dat dit een vettig of zichtbaar laagje achterlaat op je haar. Mocht je nou een grotere pluk hebben die je weg wilt stoppen, geen probleem en breng gewoon 2 laagjes aan!

Die laagjes zijn ook makkelijk aan te brengen met het soort mascara borsteltje. Het verdeelt de 'gel' echt gelijkmatig en mooi over je haarpluk(je)! 

Kortom ik ben echt positief verrast en raad zeker dit product aan!

Dus ben je opzoek naar een product om je babyhaartjes tegen te houden?! Probeer de Silky Slick Stick! Dit product zal je zeker niet teleurstellen 😉

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤ī¸

Disclaimer: Ik heb dit product ontvangen van Silky Slick Stick

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.