Review: E.l.f. Cosmetics Enhancing Lash & Brow serum!

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 22:12

Wie houd er nou niet van lange en volle wimpers? In deze blogpost review ik de Enhancing Lash & Brow serum van E.l.f.! Benieuwd naar mijn mening? Lees dan vooral verder!

Het merk E.l.f. grote kans dat je het al een keer eerder tegen bent gekomen, ondanks dat het nog niet lang verkrijgbaar is in Nederland. Dit merk heeft me altijd al getrokken: het zou goede kwaliteit producten verkopen, tegen een hele mooie en reële prijs! Ik kwam dit Lash & Brow serum tegen op de site van Douglas en ik kon het niet laten! Tijd om te testen!

Psst! Zoek je nog een leuk kleinigheidje om mee te nemen naar de paasbrunch of voor Moederdag? Misschien is dit serum wel een geschikt cadeau! Klik voor meer inspiratie eens op de site van Douglas

E.l.f. Enhancing Lash & Brow serum - Foto: Indra's Blog

E.l.f. Cosmetics Enhancing Lash & Brow serum

E.l.f. Cosmetics - 3,5 ml - €9,00

Dit serum is ontwikkelt voor het laten groeien van wimpers en/of wenkbrauwen. Het zorgt ervoor dat je wimpers/wenkbrauwen worden geaccentueerd en daarnaast ook steviger, voller én langer worden. Het zou binnen een aantal weken al resultaat moeten geven, ik ben benieuwd!

Dit serum bevat: antioxidanten, vitaminen en aminozuren. Dit is een combinatie van ingrediënten die de wimpers/wenkbrauwen voeden en daarmee de dunne en korte haartjes beschermen en verstevigen.

Dit product is vrij van parabenen en sulfaten, daarnaast is dit product ook 100% vegan!

E.l.f. Enhancing Lash & Brow serum detail - Foto: Indra's Blog

E.l.f. Enhancing Lash & Brow serum close up - Foto: Indra's Blog

Ik heb dit product gekocht bij de Douglas, wil jij hem nou ook aanschaffen? Douglas Nederland en Douglas België verkopen dit product allebei. Dus ook voor mijn Belgische lezers: jullie kunnen hem ook aanschaffen! 

Hoe gebruik je dit serum?

E.l.f. raad aan het product 2 maal daags aan te brengen. Doe dit op je bovenste én onderste wimperrand (of de bovenste/onderste rand van je wenkbrauwen natuurlijk). Het makkelijkste is het om dit elke ochtend en avond te doen.

Tip!

Zoek je nog een geschikt klein cadeautje om je pakketje af te maken? Of wil je iemand een leuk kleinigheidje geven? Misschien is dit lash & brow serum een cadeau ideetje? Douglas heeft ook nog veel andere kleinere producten die je kan gebruiken als cadeautje!

Mijn mening!

Ik moet zeggen: ik ben positief verrast! Ik heb het serum 1x per dag gebruikt (ik weet het, tegen de gebruiksaanwijzing in) omdat dat voor mij haalbaar was. 2x per dag vond ik lastig omdat ik bang was dat als ik het in de ochtend aanbracht, het effect op mijn mascara en e.v.t. eyeliner zou hebben. Ik heb het serum dus alleen in de avond aangebracht én alleen op mijn bovenste wimperrand.

Na 1,5 week zag ik al daadwerkelijk resultaat! Mijn wimpers waren iets langer en voller. Wel had ik het idee dat ik in die periode meer wimpers verloor dan eerder. Maar dat is inmiddels bij getrokken, misschien wat dat in het begin even wennen of was het toeval?

Ik gebruik het serum nu (bijna) elke avond en ik ben er super tevreden over! Voor die €9 had ik echt niet verwacht zo'n product aan te schaffen. Verder worden je wimpers er ook niet 'zwaar' van. Wat ik daarmee bedoel is dat je bij sommige serums (die je bijvoorbeeld op de wimpers zelf aan moet brengen) een soort extra laagje aanbrengen en daardoor dus ook meer gewicht meenemen. Dit zorgt bij mij af en toe dan nog wel voor wimpers die minder lang 'overeind' blijven staan en veel sneller inzakken, en dat wil je liever niet en is bij dit serum van E.l.f. niet het geval gelukkig :) 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! ❤️

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.